Елітні російські підрозділи не витримують натиску ЗСУ та тікають додому: СБУ перехопила розмову окупанта (аудіо)

Російські військові масово відмовляються наступати в Україні. Навіть найкращі з бойових частин ворога не можуть впоратися з українцями та їдуть назад до РФ, передають Патріоти України.

Вже понад два місяці українська армія успішно знищує техніку та особовий склад російської армії. Загарбники вже настільки налякані ЗСУ, що масово відмовляються воювати в Україні. Про це йдеться у нових телефонних розмовах загарбників, які вдалося перехопити СБУ.

"Росгвардія, мусора, омонівці… Вони не хочуть далі йти. Ось ці всякі специ нев*їб*нні, бойовики наші, бл*дь, задню дали, уї*али до Росії…" - невдоволено розповідає своєму знайомому окупант.

Російський солдат також зізнається, що за два місяці війни в Україні російська армія зазнала більше втрат, ніж за чотири роки боїв у Чечні.

Відповідно до даних ЗСУ, за час повномасштабного вторгнення українські військові знищили вже понад 24 тисячі окупантів. У СБУ радять солдату, чию розмову перехоппили, брати приклад з "еліти", яка швидко зорієнтувалася в ситуації і втекла додому. Оскільки це для неї - єдина можливість уціліти.

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...