Емоцій не стримував ніхто: Батько з сином зустрілися через 57 років розлуки - відео вразило мережу

Довгі роки американець Річард Маклірі намагався знайти свого сина Джиммі. Пенсіонер бачив його кілька разів у своєму житті, проте запам'ятав назавжди. Розшукати сина чоловік зміг тільки через 57 років, передають Патріоти України.

У 1964 році мати Джиммі віддала хлопчика на усиновлення відразу ж після того, як він народився. Причин такого рішення батько не називає, проте пригадує, що це було нелегко. Річард мріяв знову побачити свого сина. Їх наступна зустріч відбулася у 2021 році. У цьому чоловікові допомогла процедура ДНК-тестування.

Після всіх очікувань пенсіонер отримав результати, а разом з ним й інформацію, яка вказувала на конкретну людину – його сина. Джиммі теж намагався знайти свого біологічного батька, використовуючи ДНК. Коли чоловіки отримали контакти один одного, вони нарешті змогли зустрітися.

Крім того, Джиммі з дружиною та своїм сином залишилися погостювати в будинку Річарда, аби довше поспілкуватися й краще дізнатися про життя одне одного. Дивіться відео емоційної зустрічі:

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...