Епідемія коронавірусу в Україні може завершитися до 8 червня, - вчені

Вчені запустили сайт із прогнозом завершення пандемії COVID-19 у різних країнах світу.

Група вчених із Сінгапурського університету технологій і дизайну та лабораторії Data-Driven Development Lab прогнозує, що епідемія коронавірусу в Україні може завершитися до 8 червня 2020 року. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на відповідний прогноз.

Зокрема, вчені запустили сайт із прогнозом завершення пандемії COVID-19 у різних країнах світу. Прогнози ґрунтуються на даних щодо нових випадків коронавірусу, які лягли в основу наочних прогностичних кривих за так званою SIR-моделлю. Ця модель враховує дані про інфікованих, осіб, які одужали, в певні моменти часу, а також інтенсивність контактів між людьми.

Згідно з прогнозом, в Україні різке зниження захворюваності очікується 19 травня, а кінець епідемії прогнозується до 8 червня. Варто зауважити, що графіки постійно оновлюються і коригуються відповідно до свіжої статистики. На сьогодні можна ознайомитися з прогнозами для 87 країн.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...