"Епоха бідності" вже скінчилась? У Києві на дорозі помітили суперкар Ferrari за 17 млн з супроводом (відео)

У Києві на дорозі помітили дуже рідкісний та швидкий спорткар Ferrari SF90 Stradale. За елітним автомобілем на близькій відстані слідував Porsche Cayenne, передають Патріоти України.

На відео, розміщеному в соціальній мережі Instagram спільнотою vehicles.exclusive, видно, що машина їхала на невеликій швидкості. Не повідомляється, коли та в якому районі столиці було знято відеоролик.

SF90 Stradale було представлено в 2019 році та вын став першим гібридним суперкаром італійської фірми.

Він використовує електрифіковану силову установку, яка поєднує в собі 4,0-літровий двигун V8 з турбонаддувом, потужністю 769 к.с. та обертовим моментом 800 Нм, з трьома електродвигунами та новою вісьмиступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням.

Загальна потужність – 986 к.с., що дозволяє йому розганятися до 100 км/год за 2,5 секунди та мати максимальну швидкість 340 км/ч. На одній електриці автомобіль може проїхати 25 кілометрів.

Згідно з даними сайту Сoolcarsofua У базовій комплектації ціна Ferrari SF90 Stradale становить від 630 тис. дол.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...