"Епоха бідності" вже закінчилася? Кабмін дозволив штрафувати водіїв на "євробляхах"

Кабінет міністрів України погодив проект постанови, що дозволяє притягати до відповідальності власників авто на європейських номерах. Про це у Facebook повідомив депутат від партії "Слуга народу" Євген Брагар, передають Патріоти України.

Відповідальність за порушення термінів ввезення авто в митному режимі транзиту становить 500 неоподатковуваних мінімумів (8,5 тисячі), за повторне порушення - 17 тисяч з позбавленням прав на рік з платним вилученням авто або без такого.

При цьому, Брагар зазначає, що "в грудні 2019 року був підписаний меморандум між "АвтоЄвроСилою" та міністром МВС щодо непритягнення до відповідальності власників автомобілів на європейській реєстрації до прийняття закону про доступне розмитнення".


"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...