Епоха шостого вимирання: Відомий вчений розповів, як загине людство (відео)

Російський вчений і кандидат біологічних наук Ілля Колмановський заявив, що ми зараз живемо в епоху найбільшого вимирання життя. Про це він розповів в інтерв'ю Ірині Шихман для програми "А поговорить?" на YouTube-каналі, передають Патріоти України.

"Вчені з новою силою заговорили про шосте вимирання. Ми живемо в епоху найбільшого вимирання життя, одного з шести найбільших. П'яте вивело динозаврів і морських ящірок з планети. Дуже швидко вимирають комахи, у наш час вимерло більше третини жаб, дуже швидко вимирають птахи, різні рослини... Цей набір таких різних трагедій кожного разу пов'язаний з втручанням людини", – говорить вчений.

Також Колмановський навів висловлювання одного вченого: "Мені здалася дуже цікавою думка, яку я прочитав у блозі одного вченого, який говорить: "Ми не думаємо про те, що шосте вимирання почалося з того, що ми вбили і різко скоротили різноманітність людей на планеті". Він каже: "Дивлячись на зірки, ми часто думаємо, чи зустрінемо ми десь ще розумне життя, ми не думаємо про те, що 300 тисяч років тому на цій планеті було 8 окремих цивілізацій і ми зустріли розумне життя. Зустрівши його 7 разів, ми його знищили". Ця цифра "8 видів" – вона зростає. У 21 столітті ми відкрили кілька нових видів, може бути, будемо відкривати ще нові ... І щоразу це історія загибелі цих цивілізацій".

Пенсії з 1 травня перерахують автоматично: Ось кого торкнеться підвищення

понеділок, 29 квітень 2024, 6:50

Пенсії в Україні перерахують із 1 травня. Йдеться про тих, хто досяг віку від 70 років і при цьому розмір їхньої виплати не сягає 10 340,35 грн. Такий перерахунок відбудеться автоматично, передають Патріоти України. Щоб отримати доплати, потрібно відпо...

В Україні кардинально змінилася ситуація на ринку праці: Названо професію, яка несподівано стала непопулярною

понеділок, 29 квітень 2024, 6:44

В Україні спостерігається значний дефіцит на ринку праці. Високий попит мають практично всі професійні працівники, крім працівників сфери IT.Про це йдеться у матеріалі OBOZ.UA, передають Патріоти України. В Україні, згідно з даними опитування НБУ, ско...