"Есть вечная Любовь...": Софія Ротару поділилася зворушливим фото із покійним чоловіком

Після смерті Анатолія Євдокименка в 2002 році співачка більше не вийшла заміж.

Співачка Софія Ротару зробила в мікроблозі запис, яка здатний розчулити до сліз. На своїй сторінці в "Інстаграм" вона опублікувала чорно-біле архівне фото з покійним чоловіком Анатолієм Євдокименком, передають Патріоти України.

"Є вічна Любов ...", - підписала знімок артистка. Після смерті чоловіка в 2002 році Софія Ротару більше не вийшла заміж. Анатолій Євдокименко пішов з життя в 60 років через перенесений інсульт. Софія Михайлівна регулярно згадує покійного чоловіка в своєму мікроблозі.

Після нового фото шанувальники не змогли залишитися байдужими. "Така Ви неймовірна жінка! Захоплення і повагу викликає Ваша лебедина вірність", - коментує підписниця. "Звичайно, є Вічна Любов... Ваша сім'я цьому доказ", - пише прихильниця. "До сліз ... Вічна любов завжди з Вами, Софіє Михайлівно. Ваша сім'я гідна найглибшої поваги", - додала фанатка.


Карма? В окупованому Криму вантажівка загарбників роздавила авто колишнього "топчиновника", він загинув

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

У ДТП з російськими військовими загинув колишній голова Кримавтодору Дмитро Кривенко, . Як повідомляють російські ЗМІ та кримські пабліки, Кривенко загинув сьогодні, 18 березня, на одній із кримських трас. Авто колишнього чиновника лоб в лоб зіткнулося...

"Пляжі Ірану і КНДР чекають вас": Соловйов запропонував достойну "альтернативу" росіянам амість Європи

вівторок, 19 березень 2024, 10:22

Російські пропагандисти на шоу рупора Кремля Володимира Соловйова поскаржилися на те, як "важко" жити без відпочинку в Парижі та на Лазурному березі. Соловйов своєю чергою запропонував альтернативу – "курорти" Ірану та Північної Кореї, передають Патріо...