"Етапи деградації СВОлочизму": У Росії матір вбитого окупанта нагородили... коробкою цукерок

У країні-агресорі РФ відзначилися черговим "оригінальним" подарунком сім’ям ліквідованих в Україні військових. Так, жительці міста Бердськ Новосибірської області, яка втратила на "СВО" сина, вручили коробку цукерок "Марсіанка".Презент приурочили до дня народження путінської партії "Єдина Росія". Про це пишуть російські пабліки, самі називаючи факт черговим "етапом деградації СВОлочизму", передають Патріоти України.

За інформацією росЗМІ, йдеться про родину Олексія Акатова, 30.12.1998 р. н., який начебто добровільно пішов воювати проти України в листопаді 2022 року та був ліквідований 11 лютого 2023-го. Деякі видання писали, що 24-річний росіянин був найманцем приватної військової компанії "Вагнер".Також наголошується, що людина з таким же ім’ям і прізвищем проходила фігурантом у кримінальній справі про замах на незаконний збут наркотичних засобів за змовою з групою осіб та у великому розмірі.

"Олексія Акатова було затримано 4 січня 2019 року під час проведення оперативно-розшукових заходів. Обвинувачений визнав провину і написав явку з повинною", – йдеться у повідомленнях пропагандистів.

"ЄР" прозвітувала, що спікер міськради Бердська Володимир Голубєв особисто прийшов до сім’ї цього "добровольця", щоб вручити подарунок до дня народження партії. На опублікованих у мережі знімках зафіксовано момент того, як він передає росіянці цукерки й квіти на тлі фотографії її загиблого на "СВО" сина.

Російські пабліки вказують, що "партійний десант" путінської партії в Бердську, окрім матерів і дружин ліквідованих в Україні окупантів, також відвідав багатодітні та малозабезпечені сім’ї, одиноких людей. Пакети з подарунками від "ЄР" у вигляді круп, тушкованки та олії їм також вручали росіянки в камуфляжній формі.

Примітно, що партієць Голубєв був судимий за незаконне підприємництво, але 2020-го підконтрольна "ЄР" міськрада Бердська все одно призначила його спікером. Політик є братом "авторитетного" російського бізнесменова Віктора Голубєва, засудженого за підпільні нафтозавод та зберігання боєприпасів. Обидва Голубєві були амністовані до 70-річчя перемоги у Другій світовій війні (у рос. використовується назва Велика вітчизняна війна).



Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...