Евакуювали ціле село: Під Самарою велика аварія на газопроводі, стовп вогню піднявся до неба (фото)

За даними МНС, викид на газопроводі стався з вини робітників аварійної бригади.

У четвер, 2 липня, в Самарській області в кілометрі від села Верхня Підстепновка сталася аварія на газопроводі. В результаті події небо над Самарою було в вогні. Про це повідомляє телеграм-канал Readovka, передають Патріоти України.

За наявною інформацією, місцевих жителів відразу же евакуювали через аварію на газовому трубопроводі. Всього евакуйовано 1647 осіб, з них - 367 дітей. Про постраждалих або загиблих не повідомляється. За даними МНС, викид на газопроводі стався з вини робітників аварійної бригади, які пошкодили незаконну врізку в ході земляних робіт.

Роботи проводилися у зв'язку з аварією на Нефтегорському заводі: на підприємстві відмовив продуктопровід низького тиску для транспортування сировини. У газовій трубі, за інформацією МНС, було 550 тонн газу, до ранку п'ятниці там залишилося 50 тонн. За даним фактом правоохоронці почали перевірку.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...