Риба є важливою частиною здорового харчування людини. Багато людей в свій раціон не включають достатню кількість риби, хоча вона відмінне джерело білка і поживних речовин, як омега-3 жирні кислоти, залізо і цинк.
Видання Forbes з'ясувало, яку рибу найкраще вживати в їжу.
За словами Кімберлі Гомер, зареєстрованого дієтолога та спеціаліста з харчування з приватною практикою в Маямі, риба містить багато необхідних вітамінів і мінералів, які можуть сприятливо вплинути на загальний стан здоров'я людини, зокрема:
Жирна риба, така як лосось і скумбрія, краща за нежирну білу рибу, таку як камбала, оскільки жирна риба містить незамінні жирні кислоти омега-3 і жиророзчинні поживні речовини, які організм може засвоїти, пояснює Гомер.
Найкорисніша для здоров'я риба - це та, яка містить багато поживних речовин і при цьому практично не містить шкідливих, як ртуть.
Найкорисніша для здоров'я риба:
Експертна група з Великої Британії та Норвегії провела масштабне наукове дослідження, щоб визначити, як особистісні характеристики людини впливають на рівень її доходу. Результати експерименту показали, що деякі якості характеру сприяють фінансовому ус...
В Україні змінять правила автострахування для ветеранів і людей з інвалідністю внаслідок війни – тепер їм компенсуватимуть витрати на автоцивілку. До 30 червня 2025 року можна не купувати поліс взагалі, а з 2025-го – отримувати 100% компенсацію, переда...