
Риба є важливою частиною здорового харчування людини. Багато людей в свій раціон не включають достатню кількість риби, хоча вона відмінне джерело білка і поживних речовин, як омега-3 жирні кислоти, залізо і цинк.
Видання Forbes з'ясувало, яку рибу найкраще вживати в їжу.
За словами Кімберлі Гомер, зареєстрованого дієтолога та спеціаліста з харчування з приватною практикою в Маямі, риба містить багато необхідних вітамінів і мінералів, які можуть сприятливо вплинути на загальний стан здоров'я людини, зокрема:
Жирна риба, така як лосось і скумбрія, краща за нежирну білу рибу, таку як камбала, оскільки жирна риба містить незамінні жирні кислоти омега-3 і жиророзчинні поживні речовини, які організм може засвоїти, пояснює Гомер.
Найкорисніша для здоров'я риба - це та, яка містить багато поживних речовин і при цьому практично не містить шкідливих, як ртуть.
Найкорисніша для здоров'я риба:
Окупаційна адміністрація на Донеччині провела масштабні рейди з пошуку "незаконних підключень" до водопостачання та виявила "порушників", передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Джерела ЦНС повідомляють, що рейди...
Тисячі українських біженців в Ізраїлі можуть зіткнутися з ризиком депортації вже до кінця 2025 року, передають Патріоти України з посиланням на Haaretz. Наразі статус групового захисту, який дозволяв українцям легально жити і працювати в Ізраїлі з 2022...