Риба є важливою частиною здорового харчування людини. Багато людей в свій раціон не включають достатню кількість риби, хоча вона відмінне джерело білка і поживних речовин, як омега-3 жирні кислоти, залізо і цинк.
Видання Forbes з'ясувало, яку рибу найкраще вживати в їжу.
За словами Кімберлі Гомер, зареєстрованого дієтолога та спеціаліста з харчування з приватною практикою в Маямі, риба містить багато необхідних вітамінів і мінералів, які можуть сприятливо вплинути на загальний стан здоров'я людини, зокрема:
Жирна риба, така як лосось і скумбрія, краща за нежирну білу рибу, таку як камбала, оскільки жирна риба містить незамінні жирні кислоти омега-3 і жиророзчинні поживні речовини, які організм може засвоїти, пояснює Гомер.
Найкорисніша для здоров'я риба - це та, яка містить багато поживних речовин і при цьому практично не містить шкідливих, як ртуть.
Найкорисніша для здоров'я риба:
Ще одного викладача Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого звинуватили у домаганні студентів, інформують Патріоти України. Йдеться про доцента ІІ кафедри акторського мистецтва та режисури драми КНУТ...
У Туреччині чоловіка відмовили від 232 спроби самогубства, запропонувавши йому шаурму. Про це 29 січня повідомило медіа Haber Mynet, передають Патріоти України. Уродженець Греції Хасан І, який вже 231 раз намагався покінчити життя самогубством, під різ...