Риба є важливою частиною здорового харчування людини. Багато людей в свій раціон не включають достатню кількість риби, хоча вона відмінне джерело білка і поживних речовин, як омега-3 жирні кислоти, залізо і цинк.
Видання Forbes з'ясувало, яку рибу найкраще вживати в їжу.
За словами Кімберлі Гомер, зареєстрованого дієтолога та спеціаліста з харчування з приватною практикою в Маямі, риба містить багато необхідних вітамінів і мінералів, які можуть сприятливо вплинути на загальний стан здоров'я людини, зокрема:
Жирна риба, така як лосось і скумбрія, краща за нежирну білу рибу, таку як камбала, оскільки жирна риба містить незамінні жирні кислоти омега-3 і жиророзчинні поживні речовини, які організм може засвоїти, пояснює Гомер.
Найкорисніша для здоров'я риба - це та, яка містить багато поживних речовин і при цьому практично не містить шкідливих, як ртуть.
Найкорисніша для здоров'я риба:
Черепашинецький гранітний кар'єр, що на Вінниччині місце унікальне для України. Через колір води, глибина котрої складає до сотні метрів, та незвичні пейзажі довкола це місце прозвали "вінницькими Мальдівами", зазначають Патріоти України. Місцина пере...
Оновлений пікап Maxus T60 починають продавати в Європі та обіцяє незабаром з'явитись і в Україні. Авто багато оснащене і отримало тяговитий та економічний турбодизель. Про новий Maxus T60 розповіли на офіційному сайті автовиробника, передають Патріоти ...