Риба є важливою частиною здорового харчування людини. Багато людей в свій раціон не включають достатню кількість риби, хоча вона відмінне джерело білка і поживних речовин, як омега-3 жирні кислоти, залізо і цинк.
Видання Forbes з'ясувало, яку рибу найкраще вживати в їжу.
За словами Кімберлі Гомер, зареєстрованого дієтолога та спеціаліста з харчування з приватною практикою в Маямі, риба містить багато необхідних вітамінів і мінералів, які можуть сприятливо вплинути на загальний стан здоров'я людини, зокрема:
Жирна риба, така як лосось і скумбрія, краща за нежирну білу рибу, таку як камбала, оскільки жирна риба містить незамінні жирні кислоти омега-3 і жиророзчинні поживні речовини, які організм може засвоїти, пояснює Гомер.
Найкорисніша для здоров'я риба - це та, яка містить багато поживних речовин і при цьому практично не містить шкідливих, як ртуть.
Найкорисніша для здоров'я риба:
Наприкінці минулого року ємність ринку праці неухильно знижувалася. У лютому на порталі пошуку роботи Work.ua було розміщено 98 736 вакансій, що на 4% більше, ніж у січні. Однак це лише 93% довоєнних показників. При цьому 60% всіх вакансій доступні лиш...
Весілля — це не просто церемонія, а важливий крок у житті двох людей, які обирають одне одного для спільного майбутнього. Однак одна наречена змушена була переглянути свої плани після шокувального відкриття про нареченого, передають Патріоти України. 2...