Фахівці вважають, що далі буде гірше: Коронавірус "косить" росіян

За добу в країні інфекцію знайшли ще у 7 тисяч 933 осіб.

Смертоносний китайський коронавірус в Росії за станом на ранок п'ятниці, 1 травня, в 85 регіонах діагностували у 114 тисяч 431 людини. За добу в країні інфекцію знайшли ще у 7 тисяч 933 осіб. Про це повідомили в оперативному штабі по боротьбі з розповсюдженням нової коронавірусної інфекції, передають Патріоти України.
За його даними, за добу в РФ від вірусу померли ще 96 осіб. Також в штабі повідомили про збільшення кількості тих, хто одужав - за добу виписано 1 601 пацієнта.
Коронавірус в Росії сьогодні - свіжа статистика:
Всього померли 1 тис 169 осіб;
Всього одужали 13 тисяч 220 осіб.

Експерти вважають, що в РФ ще не було піку коронавіруса. Директор Центрального науково-дослідного інституту епідеміології Росспоживнагляду Василь Акімкін говорив, що в країні пік захворюваності очікується в середині травня.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...