Фахівці зі США розповіли, на яких авто люди найчастіше потрапляють у смертельні ДТП

Деякі середньорозмірні кросовери видали нульову смертність, а от субкомпактних моделей краще уникати.

Фахівці Страхового інституту дорожньої безпеки Сполучених Штатів (Insurance Institute for Highway Safety, IIHS) кожні чотири роки аналізують статистику по аваріях і розраховують рівень смертності в дорожніх зіткненнях, повідомляють Патріоти України.

Як показали дані за останній звітний період, тобто з 2015 року по 2018-й, за малим винятком для всіх субкомпактних моделей число загиблих під час аварій найвище. У той же час деякі середньорозмірні кросовери видали нульову смертність.
Отже, найвищий рівень смертей зафіксували при ДТП за участю Ford Fiesta - 141 загиблий на 1 млн. зареєстрованих авто.
Друге місце трагічного рейтингу зайняв Hyundai Accent (у Росії відомий під ім'ям Solaris) з показником в 116 смертельних випадків.

Також до п'ятірки антилідерів потрапили Chevrolet Sonic, який ще продавався як Aveo (98 випадків), Nissan Versa Note, відомий ще як Note другого покоління (96 загиблих), і FIAT 500 (95 смертей на мільйон авто).

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...