Фальшива "корона": Засновник конкурсу" Міс Україна" розповів про корупцію всеукраїнського шоу (відео)

На "Міс Україна" продавали титул: засновник конкурсу шокував зізнанням (відео)

Фото: засновник конкурсу" Міс Україна " розповів про продаж призових місць

На конкурсі "Міс Україна" торгували короною, й ім'я переможниці головного "змагання" красунь країни, а також призові місця часом залежали від величини заплаченої суми, розповів засновник і колишній директор конкурсу Сергій Матяш. Шокуюче зізнання прозвучало на шоу "Не бреши мені" в ефірі телеканалу LIVE, зазначають Патріоти України.

Матяш зазначив, що нерідко у висловлюваннях учасниць конкурсу вже після його закінчення звучали звинувачення - що все там "куплено і продано / перекуплено і перепродано", і взагалі "формат видовищ дуже нечесний - це обман".

"Це не шахрайський формат - це певна гра. Де, звичайно ж, вибори умовні. Немає такої лінійки, такої шкали, до якої можна приставити тисячу дівчат, і визначити, що ця - краще за всіх, а ця - друга, третя..."- коментує шоумен.

Він звернув увагу на "сукупність суб'єктивних думок" при виборі міс.

А також наголосив, що говорити про корупцію на конкурсі недоречно, позаяк проект "Міс Україна" ніколи не фінансувався від держави, і є суто приватним.

На тлі регулярних звинувачень в торгах призовими місцями Матяш через деякий час "наростив грубу шкіру", і навіть іронізував про це в спілкуванні з пресою.

"У перші роки конкурсу я ображався і мені було дуже неприємно, коли мені говорили - нібито я щось продав. Хоча насправді ніякого продажу не було... А потім пройшло кілька років, я до цього звик, і я вже почав говорити журналістам - так, продав, це здорово і класно, і стоїть черга покупців", - розповів він.

Разом з тим Матяш зізнався нині на ток-шоу, що за десятиліття проведення конкурсу було 5-6 років, коли на фінал не вистачало фінансів, і готові взяти участь у спонсоруванні заходу називали дівчат, яких потім за гроші й обирали переможницями.

Називаючи найбільшу суму, яку йому пропонували (але гроші організатор не взяв), Матяш розповів про 300 тисяч доларів.

"Таке було. Я сидів в одному громадському місці з керівником корпорації, який сказав: "Ось є учасниця, я хочу, щоб вона була першою. Ви скажіть так і зараз мій водій з машини принесе вам гроші", - згадав він випадок і додав, що від пропозиції відмовився, оскільки за ним вже "була інша корпорація".

Конкретизувати, в які роки відбувалися такі покупки корони, і називати імена переможниць Матяш не став "з етичних міркувань", але додав, що дуже важливим було, щоб дівчина не знала про домовленості.

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...