Фанам на замітку: Швейцарія назвала два міста, які можуть приймати "Євробачення-2025"

Швейцарський мовник SRG проаналізував інфраструктуру міст країни, а також перспективи залучення інвестицій та обрав двох кандидатів на проведення Євробачення-2025. Про це повідомили в instagram швейцарського мовника SRG, передають Патріоти України.

Швейцарська телекомпанія SRG оголосила, що два міста – Базель та Женева – вийшли у фінал боротьби за право приймати пісенний конкурс наступного року.

"Визначено два міста-фіналісти: пісенний конкурс "Євробачення-2025" відбудеться в Базелі або Женеві", - оголосили в SRG.

Інші міста, які також претендували на право приймати Євробачення, але не пройшли у фінал, - Цюрих та Берн. Визначаючи, в якому місті провести конкурс, SRG спиралася на низку критеріїв. Зокрема, вони звертали увагу на концепцію арени, сполучення громадським транспортом, доступність розміщення в готелях, концепцію безпеки та утилізацію відходів, інвестиції, досвід проведення заходів та підтримку й мотивацію з боку міста.

Якщо містом-господарем Євробачення-2025 оберуть Базель, пісенний конкурс проведуть на багатофункціональній арені St. Jakobshalle. Вона може вмістити до 16 тис. глядачів. У місті раніше проходив чемпіонат світу з бадмінтону 2019 року, а також саме тут щороку проходить ярмарок сучасного мистецтва Art Basel.

Як переможцем стане Женева, арену Євробачення облаштують у виставковому центрі Palexpo. Його місткість - 13 000 глядачів. Місто має дипломатичний статус, приймало конференції та інші глобальні заходи.

Остаточне рішення щодо міста проведення Євробачення-2025 оголосять наприкінці серпня.

"Риби багато як ніколи... Зграї атерини, хамси, кефалі... нарощує чисельність бичок та інші осілі аборигенні види", - еколог розповів, що відбувається на дні Чорного моря

понеділок, 22 липень 2024, 9:08

Одеський еколог, очільник громадської організації "Зелений лист" Владислав Балінський констатує, що через надмірну спеку у Чорному морі починаються заморні процеси, проте разом з тим кількість різноманіття біоресурсів вражає. Про свої враження після да...

В Україні мобільний інтернет один із найповільніших у світі - рейтинг

понеділок, 22 липень 2024, 8:56

Компанія Ookla (власник сервісу Speedtest) опублікувала свіжі результати дослідження тестів швидкості, з якого стали відомі країни з найшвидшим мобільним і стаціонарним інтернетом, передають Патріоти України. Як виявилося, в Україні мобільний інтернет ...