Фанат історичного кіно був у захваті: У Британії в Шервудському лісі чоловік знайшов "стрілу Робіна Гуда" (фото)

Британець після перегляду передачі про Робін Гуда вирішив відвідати Шервудський ліс і випадково виявив там стрілу, яка може бути пов'язана з лісовим героєм. Про це розповідає The Sun, передають Патріоти України.

За словами істориків, його знахідка може датуватися XII або XIII століттям. Це може бути легендарний приз, який, як кажуть, виграв переодягнений Робін на турнірі зі стрільби з лука, влаштованому шерифом Ноттінгема в якості пастки.

Чоловік, який виявив стрілу, розповів, що завжди вірив в Робін Гуда і він щасливий, що зміг стати частиною легенди. "Я ніколи раніше не був в Шервудському лісі, але вирішив приїхати після перегляду передачі про Робін Гуда. Коли я приїхав, я пішов прогулятися і наткнувся на річку. У мене в машині були рибальські снасті з магнітом, тому я вирішив спробувати щастя. Я витягнув стрілу", - говорить Куш Рей.

Артефакт - у якого немає затупленого краю, що вказує на те, що ним не стріляли - був виявлений днями і тепер буде відправлений на перевірку на справжність.

"Я вперше чую про середньовічну стрілу, знайдену так близько від того місця, де жив Робін Гуд", - прокоментувала знахідку Джемма Ховарт, старший менеджер сайту Центру для відвідувачів Шервудського лісу в Едвінстоу.

Тісу перепливати не знадобилось: На Закарпатті ухилянт епічно обвів навколо пальця прикордонників та втік в Угорщину, де його радісно прийняли

четвер, 18 квітень 2024, 9:32

Вартові кордону виявились явно не готовими до такого шустрого клієнта у 50 років з гаком. На Закарпатті чоловік на КПП "Астей" (Лужанка) вирвався від прикордонників і втік в Угорщину. . Як повідомляє журналіст Віталій Глагола з посиланням на джерела ...

Австралієць здійснив заплив на каное виготовленому з величезного гарбуза (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 9:05

Житель австралійського штату Новий Південний Уельс організував сплав по річці на величезному гарбузі, повідомляє ABC News. . За словами Пікока, 407-кілограмовий гарбуз на ім'я Тормунд, названий на честь персонажа Гри престолів, став найбільшим гарбуз...