Фанати приголомшені: Автор пісень Пугачової Борис Пастернак скоїв самогубство

Відомого радянського поета-пісняра, сценариста, родича лауреата Нобелівської премії Бориса Пастернака Борис Пургалін (справжнє прізвище – Пастернак) знайшли мертвим у Москві. Йому було 84 роки, передають Патріоти України.

Повідомляється, що письменник покінчив життя самогубством – нібито він вистрибнув із вікна лікарняної палати на 8 поверсі. Вранці 18 серпня його тіло знайшли на території Федерального науково-клінічного центру в Москві, де Пургалін перебував на лікуванні. Співробітники правоохоронних органів встановлюють офіційну причину смерті поета-пісняра.

Борис Пургалін був родичем знаменитого поета Бориса Пастернака, і, працюючи в музичній редакції на телебаченні, був змушений взяти псевдонім Пургалін, щоб уникнути плутанини.

Він є автором популярного телешоу "Бенефіс", текстів пісень до фільму "Тільки в мюзик-холі". Співпрацював з Володимиром Пресняковим, Анатолієм Кальварським та іншими композиторами. Найбільш відому його пісню "Самовар" виконував актор Микола Караченцов. Також Пургалін був автором сценаріїв телевізійних "Блакитних вогників".

Зазначимо, що Пургалін є автором багатьох пісень російської примадонни Алли Пугачової. Так, він написав слова до таких композицій, як "Волшебный фонарь", "Парад-алле", "Рыжий клоун", "Чудаки", "Кабриолет" та інших.

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...