Фанати шоковані: Jerry Heil поголила голову і показалась фанатам (фото, відео)

Молода українська співачка Jerry Heil (Яна Шемаєва) опублікувала відеоролик, на якому позує з абсолютно поголеною головою, передають Патріоти України.

"Багатьом же було цікаво", – написала виконавиця під відео. Публікація з'явилась у стрічці Jerry Heil на її сторінці в Instagram (щоб подивитися фото і відео, доскрольте до кінця сторінки).

Крім того, на кадрах видно яскравий макіяж співачки – густо наведені брови й нафарбовані губи. Фанати Jerry Heil розділились на кілька таборів. Одним дуже сподобались такі радикальні зміни зовнішності артистки. Інші припустили, що це макіяж до Гелловіну, а лисина – частина карнавального образу.

"Це, типу, для Гелловіну така перука лиса? Ахах, але вас випередила вже одна блогерка", – написала одна з користувачок. "Ой, клас, одна з моїх мрій", – написала інша. "Проспорила собі, стримала слово. Сильна", – прокоментувала ще одна фанатка.

"Боже, аж в серці йокнуло через ту інтонацію, сподіваюсь, це не стосується нічного поганого... Скажіть, що це просто перука або перфоманс, будь ласка", – висловила надію підписниця.

Нагадаємо, раніше Шемаєва уклала парі. За кілька тижнів, вона повинна була схуднути на 3 кілограми. Якщо їй не вдасться це зробити, то дівчина зобов'язана була поголити голову.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...