Фанати шоковані: Мессі присвятив забитий гол Марадоні та отримав за це жовту картку (фото)

Нападник "Барселони" Ліонель Мессі присвятив свій гол покійному Дієґо Марадоні. У матчі 11-го туру чемпіонату Іспанії проти "Барселона" не мала ніяких проблем із "Осасуною" - 4:0, передають Патріоти України.

Мессі забив 4-й гол у матчі, після чого зняв футболку, під якою опинилася ретро-футболка аргентинського клубу "Ньюеллс Олд Бойз" з 10-м номером. Після цього нападник підняв руки до неба.

У такій формі за "Ньюеллс Олд Бойз" ближче до закінчення кар'єри грав Марадона - він провів за команду всього 5 матчів. У цій команді починав займатися футболом Ліонель до переїзду в Іспанію. За зняту під час святкування голу футболку Мессі отримав жовту картку.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...