Фанати шоковані: У Санкт-Петербурзі знайшли мертвою екс-учасницю гурту Little Big Анну Кастельянос (фото, відео)

38-річну Анну Кастельянос, колишню учасницю російського гурту Little Big, виявили мертвою в її квартирі в Санкт-Петербурзі, повідомляє Mash. Жінку знайшли волонтери. Останнім часом Кастельянос нібито скаржилася на болі в спині та практично не вставала з ліжка, передають Патріоти України.

Крім участі в гурті Little Big, Анна Каст також відома як актриса і ведуча світських заходів. Діагноз ахондроплазія зробив її життя не схожим на інші, при цьому не став перепоною на шляху до цілей. Через зріст близько 130 см жінку прозвали "маленька міс Щастя", своїм прикладом Кастельянос допомогла багатьом подолати свої комплекси. Причина смерті актриси залишається невідомою.

Учасники Little Big називають себе панк-поп-рейв-гуртом. Колектив існує з 2013 року, і за цей час прославився низкою вірусних і провокаційних кліпів-мільйонників на YouTube. Гурт неодноразово гостював у Києві, а в 2020 році був заявлений представником Росії на "Євробаченні".

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...