Фанати у траурі, її любили мільйони: Померла актриса з фільму "Діамантова рука"

У Москві на 98-му році життя померла актриса Серафима Холіна, яка знімалася у кінофільмі "Діамантова рука". Як повідомляє "Меш", про смерть актриси розповіла її дочка - Серафиму Холіну знайшли мертвою в квартирі на проспекті Вернадського, передають Патріоти України.

Нагадаємо, що популярною актриса стала після ролі ведучої модного показу, а фраза, сказана нею, стала крилатою: "Легким движением руки брюки превращаются… Брюки превращаются… Превращаются брюки… в элегантные шорты".

Вона не тільки знімалася в кіно, але була й майстром дубляжу зарубіжних кінострічок. Так, її голосом говорили знамениті італійські кінозірки Софі Лорен ("Шлюб по-італійськи", "Вчора, сьогодні, завтра", "Поїздка" і ін.) І Моніка Вітті ("Не промахнися, Ассунта!") Відомо, що останні роки актриса страждала на хворобу Альцгеймера і практично втратила зір.

Прийшла повістка, але є бронь: Українцям пояснили, чи потрібно йти до ТЦК

середа, 24 квітень 2024, 17:47

В Україні суттєво змінилася правила вручення повісток та покарання за неявку до ТЦК, і кожен військовозобов'язаний знає, що на повістку потрібно реагувати, щоб не потрапити у халепу, передають Патріоти України. Але що робити тим, хто раніше отримав бр...

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...