Фанати у траурі: Відомий український футболіст і тренер помер після важкої хвороби

Відомий футболіст і тренер одеського "Чорноморця" Володимир Нечаєв помер 3 травня, передають Патріоти України.

Захисник "Чорноморця", який відіграв за одеський клуб 11 сезонів, а пізніше 5 років працював у тренерському штаті команди, помер на 70 році життя. Повідомляється, що протягом багатьох років Нечаєв боровся з важкою хворобою, пережив кілька операцій.

Володимир Нечаєв народився 4 серпня 1950 року в Затоці, Одеська область. Починав грати в одеському СКА. У складі "Чорноморця" грав в 1967-1976, 1978, 1979 роках. Провів 287 офіційних матчів, забив 13 голів. У складі "Чорноморця" став бронзовим призером чемпіонату СРСР в 1974 році. У 1983-1988 роках працював у тренерському штабі клубу. 14 вересня 2015 року на Алеї футбольної слави біля стадіону "Чорноморець" в честь Нечаєва була закладена іменна зірка.

Крім одеського клубу Нечаєв також грав за московський ЦСКА (дубль), СКА Одеса, ташкентський "Пахтакор" і Нікопольський "Колос". Тренував "Колос" ( "Металург") в Нікополі, СК "Одеса", житомирський "Хімік", "Трансмаш" з білоруського Могилева, "Уралан" з російського міста Еліста і інші клуби.

Церемонія прощання з Володимиром Нечаєвим запланована 6 травня о 11:00 біля центрального входу на стадіон "Чорноморець". Похорони відбудуться о 12:30 на Другому Християнському кладовищі.

Врятувати не вдалося: Наречена трагічно загинула на власному весіллі

четвер, 18 квітень 2024, 7:59

Новоспечена дружина трагічно загинула на власному весіллі всього через декілька годин після того, як сказала "так".Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. 38-річна Елісанжела Газано впала в басейн після того, як, як повідомляється, танцюва...

Без зарплат та відпусток: Стало відомо, на яких умовах в Україні мобілізовуватимуть ув'язнених

четвер, 18 квітень 2024, 7:44

У березні в парламент внесли проєкт закону щодо мобілізації засуджених, а тиждень тому Рада ухвалила його у першому читанні. Про подробиці документу в ефірі "Радіо Свобода" розповіла народна депутатка Олена Шуляк, передають Патріоти України. За її сло...