Фанати у захваті: Мадонна показала, як виглядала 37 років тому (фото)

Американська виконавиця, поп-співачка та продюсерка Мадонна поділилася з шанувальниками архівними фото, на якому позувала в чорно-рожевій спідниці й топі з відкритою спиною. Знімок датується 1984 роком, передають Патріоти України.

Відповідний кадр 62-річна знаменитість опублікувала на особистій сторінці в Twitter. Він був зроблений під час вечірки з нагоди дня народження зірки поп-арту Кіта Харінга в Paradise Garage в Нью-Йорку. Зазначається, що під час тусовки співачка також виконала композицію "Dress You Up" (щоб переглянути, доскрольте новину до кінця).

Коротко про знаменитість:

  • Мадонна – відома співачка, танцівниця, музична продюсерка, а також акторка, режисерка і дитяча письменниця. Найбільш комерційно успішна виконавиця в історії за версією "Книги рекордів Гіннесса".
  • У 20-річному віці дівчина переїхала в Нью-Йорк, щоб побудувати кар'єру в танцювальній трупі. Крім того, вона була учасницею рок-груп, поки не зважилася почати сольну кар'єру.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...