Фанати в Литві вимагають скасувати концерт: Популярна американська співачка похвалилася худі з кораблем із російським прапором

Популярна американська співачка Лаура Перголіцці, відома як LP, яка неодноразово збирала повні зали в Україні, сфотографувалась у худі з прапором Росії. У Литві вже вимагають скасувати її концерт, повідомляють Патріоти України.

Лаура Перголіззі похвалилася у сторіс Instagram подарунком від фанів з Росії — худі з кораблем, з вітрилами в кольорах російського прапора. Це публікацію вона зробила в другу річницю вторгнення РФ в Україну.

Вчинок співачки викликав роздратування серед її європейських прихильників, тим більше, що співачка перебуває в концертному турі Європою. Жителі країн Балтії повідомляють їй, що вона більше не бажана гостя в їхніх країнах. І нагадують, що росіяни роблять в Україні геноцид.

«Вам краще відправлятися прямо в Росію. Ви не бажана гостя в Литві». «Пости про Газу та носіння російського джемпера. Ви серйозно!!! Сподіваюся, люди в Литві скасують ваш концерт», «Серйозно? Два роки війни та геноциду в Україні!!! Будь ласка, не приїжджайте до Литви. Слава Україні! Героям слава!», «Одне худі коштуватиме тобі кар'єри по всій прогресивній Європі. Ми не підтримуємо війни та вбивства людей. Соромно, що не думаєш», «Який сором. Опублікувати це 24 лютого. В день, коли Росія вторглася в Україну», «Неймовірно сумно бачити, як LP у своїх інстасторі з гордістю носить російський одяг з їхнім прапором і підтримує терористів, окупантів, які вбивають людей, дітей, ґвалтують жінок… Не можу повірити своїм очам, коли це дивлюся», — залишають розгнівані прихильники співачка коментарі під першим же постом в її Instagram.

Після шквалу гнівних коментарів співачка опублікувала у сторіз звернення до українців, проте не вибачилася за свій ганебний вчинок. «Я знаю, скільки в Європі біженців з України. Зараз я хочу звернутися до своїх прихильників з України. Я завжди вас підтримувала. Дякую вам за вашу підтримку протягом останніх років», — сказала вона.

До великої війни 42-річна співачка була бажаною гостею в Україні, її концерти завжди проходили із солдаутами. «Російський корабель, біля якого не написано, куди він іде — це якось неправильно.Якщо вам подобається творчість LP, ви можете донести їй новий курс», — написала у Facebook лідерка гурту Крихітка Саша Кольцова і запропонували українцями висловитись про вчинок LP у соціальних сторінках співачки.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...