Фанати в очікуванні матчу: "Динамо" дізналося, із ким зіграє у кваліфікації Ліги чемпіонів

У третьому рануді кваліфікації Ліги чемпіонів київське "Динамо" зустрінеться з "АЗ" із Нідерландів Такі результати жеребкування, що пройшло сьогодні, 31 серпня, у швейцарському Ньоні, передають Патріоти України.

У "шляху представників Ліг" кияни було серед "сіяних" команд разом із "Бенфікою" та "Гентом". Серед "несіяних" були "ПАОК" (Греція), "Рапід" (Австрія) та "АЗ" (Нідерланди)

Цього разу третій кваліфікаційний раунд складатиметься лише з одного матчу. Переможець поєдинку пройде до плей-оф Ліги гемпіонів, а команда, що поступилася, гратиме у плей-оф кваліфікації Ліги Європи. Матчі третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів пройдуть 15–16 вересня.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...