Фанати в скорботі: Помер легендарний актор СРСР (фото)

У Росії 5 червня на 84-му році життя помер відомий радянський актор, народний артист РФ Михайло Кокшенов. Артист тривалий час лікувався в реабілітаційному центрі Підмосков'я. Про його смерть повідомила поетеса Любов Воропаєва на особистій сторінці в Facebook.

"Помер Міша Кокшенов. Світла пам'ять!" – написала Воропаєва. Останні півроку актор боровся з важкою хворобою. 17 жовтня 2017 року Кокшенов був госпіталізований в реанімацію з інсультом, в лікарні актор провів кілька місяців. Після виписки він повністю припинив з'являтися на публіці.

Низка російських ЗМІ також повідомляли, що артист боровся з онкологією, проте ні сам він, ні його близькі цю інформацію не підтверджували.

Кокшенов народився 1936 року в Москві. У 1957 році він вивчився на інженера і деякий час працював за фахом. Однак уже в ті роки він почав будувати акторську кар'єру, знявшись в епізодичних ролях у фільмах "Висота" і "Дівчата". У 1963 році закінчив Театральне училище імені Щукіна.

Михайло Кокшенов знявся в більш ніж 100 радянських і російських фільмах. Серед найбільш відомих стрічок з його участю – радянські і російські комедії "Не може бути!", "Спортлото-82", "На Дерибасівській гарна погода, або На Брайтон-Біч знову йдуть дощі", "Гараж", "Ширлі-мирлі", "Найчарівніша і найпривабливіша" та інших.

Також актор знімався в випусках кіножурналу "Єралаш". Одними з останніх його робіт стали ролі в популярних у РФ ситкомах "Татусеві дочки" і "Вороніни".

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...