Фанати в траурі: Помер відомий тренер і експерт каналу "Футбол"

Помер відомий тренер і експерт каналу "Футбол" Сергій Морозов. Йому був 71 рік. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив директор телеканалів "Футбол 1/2/3" Олександр Денисов, зазначають Патріоти України.

"Жахливі новини. Помер Сергій Морозов. Співчуття рідним і близьким", - написав Денисов.

Причина смерті футболіста і тренера поки що не повідомляється.

Біографія Олександра Денисова

Сергій Морозов починав кар'єру як футболіст, він грав у молодіжній команді "Динамо". Також грав за вінницький "Локомотив", "Десну", "Шахтар" Кадіївка, ЦСКА Москва і Команду ГСВГ. Він провів 1 матч за збірну СРСР. У 1972 році у складі "Зорі" став чемпіоном СРСР.

Також тренував гравців ЦСКА Москва, Вінницьку "Ниву", Київського ЦСКА, "Борисфена"," Прикарпаття"," Ворскли "та Черкаського"Дніпра". Останнім часом Морозов працював експертом на телеканалах "Футбол 1/2/3". Також він коментував матчі на каналі "Україна", з 2008 року.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...