Фантастика для України! У Китаї за два дні побудували лікарню для заражених коронавірусом (відео)

У Китаї 28 січня відкрили лікарню для лікування заражених коронавірусом 2019 nCoV, передають Патріоти України.

Корпуси, які побудували за 48 годин, запустили в терміновому порядку. Вони повинні вмістити 1000 пацієнтів. Для будівництва у місті Ухань виділили ділянку землі розміром більше 25 тисяч квадратних метрів.

Влада міста заявила, що проект був завершений протягом 48 годин завдяки спільним зусиллям співробітників будівельних фірм, комунальних підприємств та представників воєнізованої поліції.

Тим часом кількість заражених новим коронавірусом 2019 nCoV станом на ранок 29 січня різко зросла до 6062, загинули вже 134 людини. За даними Національної комісії охорони здоров’я Китаю, більше 9,2 тис. осіб у Китаї мають симптоми зараження, проте їх діагноз поки не підтверджений. У карантині знаходяться ще майже 60 тис. місцевих жителів.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...