Фани були неприємно вражені: Слава Камінська заспівала "Червону руту" з непристойним словом (відео)

Від початку повномасштабної війни Слава Камінська не долучається до допомоги армії, не розповідає світові правду про те, що відбувається в Україні. Натомість слухає російську музику, публікує еротичні фото, а тепер ще й осоромила українську пісню, зазначають Патріоти України.

Слава Камінська вкотре осоромилася

Камінська опублікувала ролик, на якому зображена у блакитному халаті, з ефектною зачіскою і насиченим макіяжем з червоною помадою. Артистка виконала частину куплету пісні Володимира Івасюка – "Червона рута", але змінила текст на непристойне слово. "Ти признайся мені, звідки в тебе цицяри", – заспівала Камінська.

Такий ролик викликав обурення в підписників Слави. Деякі зазначають, що співачка втратила здоровий глузд.

  • "Славо, що з тобою?"
  • "Здуріла вже!"
  • "Жах!"
  • "Х*рнею займаєтеся. Коли мільйони людей залишилися без даху над головою, тисячі дітей викрадають, молодь України гине в окопах, то більше нічим зайнятися? До останніх ваших дописів навіть слів не підбереш".


У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...