Фани були обурені: Віктор Павлик сфотографувався зі співачками, які "не знають, чий Крим"

Український поп-виконавець Віктор Павлик викликав хвилю обурення, опублікувавши спільне фото з дуетом Anna Maria. Дівчата запам'яталися публіці своєю невиразною позицією по Криму під час нацвідбору на "Євробачення - 2019", зазначають Патріоти України.

Тоді Анна і Марія Опанасюк відмовилися визнавати окупацію півострова і так і не змогли чітко відповісти на питання "чий Крим". Під публікацією Віктора Павлика в "Фейсбук" користувачі буквально закидали його критикою через фото.

"Вікторе, вони зашкварені концептуально! Не добре цьом потурати", - пише користувач. "Це ті дівчата, які не знають, чий Крим?" - запитала інша. "Не важливо, яка від Вас відповідь на питання "чий Крим", важливо, що артисти, які віддано працюють, несуть радість, не потрібні країні", - коментує прихильниця. У розпал дискусії підписники Віктора Павлика знову поставили вокалісткам питання: кому належить Крим. Але замість дуету Anna Maria фоловерам відповів сам Павлик. "Звичайно наш, український", - написав він.


На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...