Фани були в шоці: У Мексиці футболіста застрелили просто під час матчу (фото)

Серхіо Хаурегі. Фото: Antena 3.

Футболіста Серхіо Хаурегі було вбито просто під час футбольного поєдинку аматорських команд у Куаутлі (Мексика), інформують Патріоти України.

Як повідомляє Antena 3, 31-річний гравець підійшов до лавки запасних, щоб попити води. У цей момент невідомий вистрілив у нього шість разів, після чого вбивця втік із місця злочину на мотоциклі, який чекав на нього поруч із полем.

Поліція продовжує пошуки вбивці, проте даних про нього немає. Гаурегі виступав із 2010 до 2021 за місцевий клуб Арросерос де Куаутла, де він був капітаном і легендою. Футболіст грав за Атлетіко Сан-Луїс Рей.


В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...