Фани були зовсім не у захваті: Розповніла Любов Успенська вийшла на сцену напівоголеною (фото)

Російська співачка Любов Успенська виступила на одному з концертів разом зі своєю дочкою. Знаменитість на виступ одягла чорний напівпрозорий топ і блискучу спідницю.

Ймовірно, вона хотіла здаватися молодшою на тлі своєї дочки, проте таким зовнішнім виглядом викликала лише подив у своїх шанувальників. А вся справа в тому, що крізь топ просвічувалися складки на її боках, що виглядало зовсім не спокусливо. Також крізь топ просвічувався чорний бюстгальтер.

Користувачі мережі відзначили, що такий образ виглядає вульгарно. До того ж вони звернули увагу на те, що Успенська набрала кілька зайвих кіло.

Варто відзначити, що Успенська неодноразово говорила, що вкладає в свою зовнішність величезні суми. Це стосується як шопінгу, так і хірургічних втручань.

Позиція Успенської щодо війни в Україні

Любов Успенська народилася в Києві, проте кар'єру будувати вирішила в Росії. Коли Путін напав на Донбас і анексував Крим, співачка не промовила ні слова. Тільки зізнавалася в любові російському президенту.

При цьому Успенська регулярно їздила виступати з концертами в Крим і в Київ одночасно, а в 2019 Любов навіть записала пісню українською мовою. Однак Успенська досі мовчить про повномасштабне російське вторгнення.

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...