Фани не хочуть вірити: Олександр Стоянов оголосив про завершення балетної кар'єри

Олександр Стоянов, чоловік Катерини Кухар, здивував заявою, що стосувалася його кар’єри. Він повідомив про завершення своєї танцювальної діяльності після понад 20 років роботи у балеті, передають Патріоти України.

Відповідна публікація з’явилася на сторінці 36-річного чоловіка в Instagram. "Офіційно завершив зі сценою. Хоча, може, як Тайсон? Через...", – зазначив Олександр у дописі.

У той час колеги та шанувальники реагують на ці слова по-різному: одні сприйняли його твердження серйозно, тоді як інші не розуміють, чи це справді так, чи це жарт. Своєю чергою Катерина Кухар не була багатослівною щодо заяви обранця. У коментарях під його постом вона залишила коментар у вигляді декількох крапок.

Олександр Стоянов – випускник Київського хореографічного коледжу (раніше училища). З 2006 року був солістом Національної опери та балету України. У 2016-му Указом президента України отримав звання Заслуженого артиста України, а ще через три роки Народного артиста України. Чоловік виконував основні балетні партії у постановках "Ромео та Джульєтта", "Лісова пісня", "Жизель", "Корсар", "Попелюшка", "Кармен".

Багато років артист танцював у парі з Катериною Кухар, яка є примою-балериною. Після зустрічань у період понад 10 років закохані нарешті вирішили піти під вінець – це сталося у 2019 році. Вони розписалися у США, а потім зіграли весілля в Україні. Зіркова пара виховує двох дітей, і раніше подружжя запідозрили у можливому розлученні.


“Я можу собі накрутити думок": Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив перші заяви після суду

субота, 27 липень 2024, 21:22

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...