Фани схвалюють рішення: Притула заявив, що покидає популярне шоу

Популярний український шоумен Сергій Притула після зйомок в першому сезоні програми «Де логіка?», яку він називав новим гумористичним інтелектуальним шоу, залишає проект. Про це телеведучий заявив в своєму Facebook, передають Патріоти України.

«15 випусків - це перший сезон цього шоу на Новому ("Новий канал". - Ред.). Перший і останній з моєю участю в ньому, як ведучого. Як і обіцяв, у разі, якщо інформація про кінцевих бенефіціарів формату з російськими паспортами підтвердиться, ноги моєї в цьому шоу більше не буде. Так от, не буде», - написав Сергій Притула.
Підписники в коментарях схвалюють рішення шоумена: «Це сильний вчинок, спасибі за послідовність. У той же час не хочетьсяЮ щоб вас було менше в ефірі. Сподіваюся, знайдеться інше шоу (без російських грошей) для вас».

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....