Фани у захваті: Кароль показала пишні груди у відвертому вбранні (фото)

Українська співачка Тіна Кароль показала пишні груди у вбранні з дуже глибоким декольте. У сексуальному образі артистка з'явилася на третьому прямому ефірі шоу "Танці з зірками". Пікантними знімками Кароль поділилася на особистій сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Її сукня з глибоким декольте і пікантним розрізом від стегна, викликала ажіотаж в мережі. Багато шанувальників назвали співачку "богинею" і залишили в коментарях під фото масу компліментів.

"Богиня. Просто пожежа", "Королева", "Боже, яка богиня", "Ну що за секс", "Шикарна", "Яка красива", "Вогонь", – написали люди.

Зазначимо, всього за кілька годин з моменту публікації знімки зібрали понад 60 тисяч лайків від шанувальників Кароль.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...