Фани вже у захваті: Софія Ротару випускає нову пісню (аудіо)

Співачка анонсувала вихід нової пісні під назвою "Сердце размером с Солнце".

Видатна українська співачка Софія Ротару порадувала шанувальників новою піснею. Про вихід композиції вона розповіла на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"Прем'єра", - написала Ротару, - "скоро на всіх цифрових майданчиках країни". Відомо, що нова пісня називається "Сердце размером Солнце". Артистка також опублікувала частину композиції.

Шанувальники залишилися в захваті від цієї новини:

"З мільйонів голосів голос Софії Ротару - найулюбленіший. Дякую, що даруєте нам нові пісні. Творіть!", "Швидше б почути повністю! Софія Михайлівна, спасибі Вам за такий шикарний подарунок","Спасибі велике за черговий шедевр".


У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...