Фани вже засудили: Відомий український футболіст перейшов до російського клубу

Нойок зі своїм товаришем Ордецем, який теж перебрався до Росії. Фото: соцмережі.

Екс-півзахисник брестського "Динамо" Олександр Нойок став гравцем російського клубу "Оренбург". Про це клуб другого дивізіону Росії повідомив у себе в Twitter, передають Патріоти України.

Екс-партнер Артема Мілевського наразився на шквал критики в свою адресу. Українські вболівальники в Instagram засудили вчинок півзахисника. "Вітаю у братерстві годувальників, готуйся до хейту", "Удачі, ще один годувальник сім'ї", "Досвідулі", "Зрадник, ганьба", "Краще б в "Рух" умовний", "Сім'ю годувати потрібно, зрозумійте його правильно", "Ех, Саня, ти ж капітаном молодіжної збірної був."., - коментують обурені фани.

Нагадаємо, що "Оренбург" претендує на вихід в Російську Прем'єр-лігу. Після 26-ти турів команда Нойка займає третю сходинку і всього на відстані одного очка до підвищення в класі.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...