Фаріон добалакається: Ольга Сумська жорстко відреагувала на слова професора про загиблих маріупольців

Українська мовознавиця Ірина Фаріон знову прославилася на всю країну. Те, що трапилося в Маріуполі, професор назвала кармою маріупольців, які по дорозі розум розгубили. На такі слова вже не можна було не відреагувати. Різко на адресу львів'янки висловилася Ольга Сумська,, передають Патріоти України

В особистому обліковому записі в Інстаграм українська актриса опублікувала витримку з інтерв'ю доктора філологічних наук Ірини Фаріон, яка дуже жорстко та нелюдяно коментує знищення міста Маріуполь російськими окупантами, де загинуло понад сотню тисяч простих українців.

В інтерв'ю професор говорить про детермінізм — філософське вчення про загальну об’єктивну зумовленість явищ природи, суспільства та людської психіки, зокрема волі, внаслідок причинності, тобто такого зв’язку явищ, за якого одне явище (причина) за певних умов породжує інше (дію).

"Зачепило... Мене до глибини душі зачепили ці страшні слова пані Фаріон про маріупольців. Просто до сліз... Це трагедія всесвітнього масштабу! - зауважила Ольга Сумська у підписі до публікації. - Назвати цей жах кармою маріупольців, які по дорозі розум розгубили!! У мене багато друзів, знайомих з того краю, які поважають мову, знають історію та культуру своєї країни набагато глибше за пані Фаріон… Так у чому їх КАРМА?"


Українська актриса назвала слова скандального українського мовознавця ганебними, такими, що опоганюють пам'ять сотні тисяч невинно загиблих українців, а також ганьблять масштаб тих страшних подій.

"Шокована... За ці слова людина повинна відповідати... Не можна просто так ляпати казна-що... Ми зараз повинні всі об'єднатися навколо постраждалих людей, а не дискредитувати країну такими безглуздими висловлюваннями!" – уклала Ольга Сумська.

Маріуполь до та після російського нападу

У коментарях під постом можна побачити величезну кількість коментарів, зокрема маріупольців, яким пощастило вижити та врятуватися. Кожен із них згадує своє прекрасне життя в українському Маріуполі, дивуючись, чому в доктора філософських наук немає поняття етики.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...