"Фарт закончился!": Російський тренер Радімов сказав, чим збірна Росії нібито краще української команди

Колишній футболіст російської збірної, головний тренер футбольної команди "Зеніт-2" Владислав Радімов прокоментував поразку української збірної в матчі Євро-2020 проти збірної Англії. Радімов порівняв збірні України та Росії і заявив, що російська команда в матчі проти Англії виступила б краще, ніж українці. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter, передають Патріоти України.

Більш того, Радімов шкодує, що збірна України не покинула турнір раніше. "Наши бы так не позволили Англичанам точно! Украина лучше бы шведам влетела и уехала домой! Фарт закончился!", - написав російський тренер.

Примітно, що коментар екс-футболіста опублікувало велике російське спортивне видання "Чемпіонат", де користувачі піддали його різкій критиці. За словами російських уболівальників, Росія вилетіла з турніру набагато раніше за Україну, посівши у своїй відбірковій групі останнє місце. Більш того, росіяни ще на груповій стадії зазнали дві великих поразки з розгромним рахунком від Бельгії (0:3) і Данії (1:4).

"И такие недалекие люди у нас молодежь тренируют", "Чегооооо, сначала надо было выйти из группы и попасть на Англию", "Дания 4 отгрузила, что мешает так же сделать Англии?", "Вадик? Уровень сборной России между Гибралтарлом и Лихтенштейном просто", "Зато наших возили другие сборные: Бельгия и Дания. А что бы Англия с нами сделала, теперь мы не узнаем никогда. Так что Радимов сказал не как бывший футболист, а как диванный критик не более..." "Безо всякой политики - сборная Украины сейчас сильнее нашей. Англам таким мы влетели бы как фанера над Римом", - написали вболівальники.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...