"Фашисты приходили - хотели мед отнять!": Відомий російський комік підтримав окупантів і зібрався на Донбас

Російський комік Олександр Морозов, який прославився завдяки участі в гумористичному шоу "Криве дзеркало" заявив, що планує їхати на Донбас, передають Патріоти України.

Він сподівається своїми частівками піднімати бойовий дух окупантів. Судячи з його висловлювань, він підтримує кровожерну війну, розв'язану Кремлем, а також виступає за вбивства мирних громадян України.

Про свої наміри їхати в зону бойових дій Олександр Морозов сказав в інтерв'ю російському пропагандистському ЗМІ: "У мене великий репертуар. Будемо і жартувати, і будемо співати. У мене дуже багато пісень, може, і не патріотичних в нашому розумінні, але душепідйомних – точно. Репертуар я дещо оновив. Наприклад, придумав для своєї знаменитої "Бджілки" кілька чотиривіршів про фашистів, їх буду виконувати".

Свою "дотепність" Морозов продемонстрував, розповівши чотиривірш з того самого нового репертуару. За цими рядками можна зрозуміти, що Олександр, як і багато російських знаменитостей, підіграє пропаганді Кремля.

"Фашисты приходили -

хотели мед отнять!

Но мы их победили,

фашисты и ушли", - "заспівав" Морозов.

Хто такий Олександр Морозов

49-річний російський комік родом із Самари. Його найбільш знаковою сценічною роллю є образ "Бджілки" в телепрограмі "Криве дзеркало". Поза зйомками в шоу працює клоуном.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...