"Фашистська держава": Легендарний хокеїст відверто розповів, що він думаю про Росію та росіян

Олімпійський чемпіон Домінік Гашек дав велике інтерв'ю російському пропагандисту "Матч ТВ" Антону Анісімову про ситуацію у світі. Знаменитий чеський хокеїст заявив, що ніколи не називав росіян фашистами, проте РФ, як держава, має всі ознаки фашизму, передають Патріоти України.

57-річний дворазовий володар Кубка Стенлі сакцентував увагу на тому, що форми фашизму виходять із політики Росії: мілітаризм, сильний лідер у керівництві державою, націоналізм, тобто перевага своєї нації над іншими та ворожість до іноземців.

"Факт, що РФ витрачає на озброєння найбільше або майже більше всіх країн світу пропорційно кількості жителів та її ВВП у відсотковому вираженні. Також факт, що на чолі Російської держави давно стоїть особа, яка стоїть чи не над законом, яка визначає закони, впливає на державу і не тільки на державні ЗМІ. Ну і, націоналізм, тобто постійні слова про якусь перевагу над українською нацією відчувається з боку політичних та медійних представників вашої країни", – цитує Гашека Isport.

Нагадаємо, дворазовий олімпійський чемпіон з хокею Олександр Кожевніков образив Гашека. Володар Кубка Стенлі нарвався на відверту грубість після того, як закликав владу Чехії заборонити спортсменам із його країни виступати в Росії.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...