Фатальні для румуна цифри 0:3: "Шахтар" може покарати Луческу за довгий язик

Матч "Шахтар" - "Динамо" відбудеться сьогодні і почнеться о 19:30.

П'ять років тому київське "Динамо" востаннє стало чемпіоном України. Випередило "Шахтар" на сім очок. Але тодішній тренер донецької команди назвав чемпіонство динамівців незаслуженим. Мотив - кияни двічі вщент – 0:3, 0:3 - програли "Шахтарю" особисті зустрічі. Тодішнього тренера "Шахтаря" звали Мірча Луческу, нагадують Патріоти України.

Він працював у Донецьку останній сезон. Втратив прямий зв'язок з власником клубу Рінатом Ахметовим, права рука якого – генеральний директор Сергій Палкін – домігся відставки румунського тренера. Про неї було відомо заздалегідь. Відтак Луческу допрацьовував свій контракт без особливого ентузіазму. Але на матчі з "Динамо" його знайшов.

З літа 2020-го румун – головний тренер "Динамо". Має безпосередній контакт з братами Суркісами – клубними керівниками. У перший же рік роботи вийшов у Лігу чемпіонів і фактично повернув "Динамо" перше місце.

Але от халепа: Луческу програв "Шахтареві" матч першого кола. І рахунок як на замовлення – 0:3.

Тому поступатися сьогодні не має права. Інакше румуна візьмуть на кпини щодо заслуженості чемпіонства "Динамо". Бо 2016-го ніхто його за язик не тягнув.

Джерело: Gazeta.ua

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...