Фатальний відпочинок: На Волині знайшли мертвим топ-чиновника, якого шукали чотири доби

Зниклого на рибалці на озері Люб'язь (Волинська область) директора департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексія Веремійчик виявили недалеко від місця, де перекинувся човен, передають Патріоти України.

Тіло чиновника знайшли на п'ятий днів пошуків. Ще 12 жовтня він відправився з друзями на риболовлю на озері Люб'язь в Любешівському районі. Через сильний вітер човен з рибалками перекинулася, трьох постраждалих врятували, а Олексій пропав безвісти.

У пошуках брали участь рятувальники, поліція і місцеві жителі. У розшукових заходах були задіяні кінологи, фахівці з ехолотом і навіть вертоліт. Загиблого знайшли приблизно в тому ж місці, де перекинувся човен.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...