Фатальний відпочинок: На Волині знайшли мертвим топ-чиновника, якого шукали чотири доби

Зниклого на рибалці на озері Люб'язь (Волинська область) директора департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексія Веремійчик виявили недалеко від місця, де перекинувся човен, передають Патріоти України.

Тіло чиновника знайшли на п'ятий днів пошуків. Ще 12 жовтня він відправився з друзями на риболовлю на озері Люб'язь в Любешівському районі. Через сильний вітер човен з рибалками перекинулася, трьох постраждалих врятували, а Олексій пропав безвісти.

У пошуках брали участь рятувальники, поліція і місцеві жителі. У розшукових заходах були задіяні кінологи, фахівці з ехолотом і навіть вертоліт. Загиблого знайшли приблизно в тому ж місці, де перекинувся човен.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...