Фази Місяця винні: Адвокат професора-вбивці з Пітера розповів дивну версію мотивів злочину

Захисник Олега Соколова заявив, нібито до вбивства студентки професора підштовхнуло... небесне світило.

Захист російського історика Олега Соколова розглядає кілька версій вбивства своїм підзахисним його аспірантки та коханки Анастасії Єщенко. Є і нестандартні версії – пов'язані з містикою і фазами Місяця. Таку заяву адвокат Соколова Олександр Почуєв зробив під час прямої трансляції Life, передають Патріоти України.

«Нещодавно фахівці з психології, психіатрії в рамках роботи з формулювання питань майбутньої психолого-психіатричної експертизи задали цікаве питання щодо фази місяця. Виявляється, місяць був в активній фазі і було три дні до повного місяця. Це відомий медичний факт, що чимало дебютів шизофренії, дебютів психічних розладів відбувається саме в цей час», – зазначив адвокат.

Як повідомлялося, Олег Соколов був затриманий вранці в суботу, 9 листопада, коли привернув увагу поліцейських після того, як пірнув у річку, щоб втопити пакет, в якому знаходилися відрізані руки вбитої. Сам Соколов перебував в неадекватному стані, його відвезли до лікарні з переохолодженням. Чоловік зізнався, що перебував зі своєю колишньою студенткою у відносинах і вбив її після сварки. Прийшовши до тями, він вирішив розчленувати тіло і позбутися від нього. У процесі він багато пив, щоб не втратити свідомість. В квартирі викладача співробітники правоохоронних органів виявили тіло вбитої молодої жінки і її відрізану голову, а в рюкзаку — травматичний пістолет.

Пізніше стало відомо, що випускниця російського вишу Анастасія Єщенко, у вбивстві якого підозрюють доцента, історика Олега Соколова, загинула від вогнепального поранення. За словами колег і студентів, Олег Соколов був відомий своєю ексцентричністю і тягою до молодих студенток, а його пристрасть до постаті Наполеона мала маніакальний характер.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...