Феміністки досягли послаблення цензури: Facebook та Instagram дозволять жінкам показувати повністю оголені груди

Наглядова рада американської компанії Meta, якій належать Facebook та Instagram, вирішила послабити цензуру - модератори не видалятимуть зображення з оголеними жіночими сосками. Про це у середу, 18 січня, пише The Guardian.

"Обмеження та винятки з правил, що стосуються жіночих сосків, складні і збивають з пантелику, особливо в тому, що стосується трансгендерних і небінарних людей", - йдеться у повідомленні наглядової ради.

Згідно з правилами Facebook та Instagram, у соціальних мережах обмежена публікація оголених фотознімків. У разі жіночих грудей головним критерієм для модерації була помітність на фото сосків - оголені фото, на яких їх ретушували, фільтр пропускав.

При цьому подібної заборони на чоловічі соски у соціальних мережах немає.

Meta має два місяці, щоб публічно відреагувати на рекомендації поради. Однак, за попередньою інформацією, в американській корпорації вже заявили, що "вітають" це рішення.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...