Фермер знайшов у полі: Дивовижний порятунок немовляти, похованого живцем (відео)

Поліція з'ясовує, хто і за яких обставин скоїв цей страшний злочин.

У мережі з'явилося відео порятунку новонародженого немовляти, похованого в полі живцем. Як повідомляє видання Metro, цей випадок стався на одній з ферм поблизу індійського міста Хатім, передають Патріоти України.

Дитину, стать якої не повідомляється, знайшов один з місцевих селян, який покликав односельців. Малюка доставили в лікарню. Його стан лікарі оцінюють, як стабільний. Поліція з'ясовує, хто і за яких обставин скоїв цей страшний злочин.

В Індії випадки поховання живцем небажаних дітей нерідкі. Найчастіше таким чином вчиняють з дівчатками. Індійці вважають за краще, щоб в сім'ї народжувалися хлопчики. Дівчинка вважається тягарем для сім'ї, так як до моменту заміжжя батьки зобов'язані забезпечити її приданим. До того ж вона залишає родину, переселяючись в будинок чоловіка, і не стане піклуватися про батьків, коли вони постаріють, - на відміну від синів, які будуть фінансово утримувати матір і батька.

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...