Фіаско росіян: Хто прийшов на прем'єру пропагандистського фільму "Свідок" у Мінську (фото)

У Мінську на прем'єру пропагандистського фільму про війну в Україні «Свідок» прийшли лише 4 особи. Про це повідомила провладна активістка з Гродно Ольга Бондарєва, передають Патріоти України.

Бондарєва вирішила, що в провалі прем'єри в Білорусі винна відсутність гідної реклами. У Росії, де картина була широко розрекламована, за перші вихідні прокату вона зібрала менш як сім мільйонів рублів за бюджету фільму в 200 млн.

«Порожній кінозал і лише 4 глядачі. Які одне одного чудово знають! Який маленький Мінськ. Яка «розлючена» реклама фільму, який потрібно показувати всім!», – написала Бондарєва.

Стрічка будує свою сюжетну основу на спотвореному та маніпульованому викладі подій: українські військові зображені в негативному світлі, а події війни переписані на користь Росії. Однак ця спроба маніпуляції через екран виявилася невдалою.

Початкова назва фільму була «Музикант», однак після заколоту Євгена Пригожина та ПВК «Вагнера» його змінили. Сюжет стрічки розгортається навколо жахливих подій, де нібито українські військові ґвалтують жінку головного героя, який несподівано потрапив до Києва у лютому 2022 року громадянина Бельгії, а також змушують його виконувати музичний твір, пов'язаний із «гімном люфтваффе».

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...