Фільм жахів з середньовіччя: Умови в лікарні під Києвом нажахали мережу (фото)

У мережі показали моторошні фото із лікарні, що знаходиться на Київщині, куди госпіталізують пацієнтів із міста Тараща та навколишніх населених пунктів. Фото з'явилось у Facebook Олени Трегуб, передають Патріоти України.

"Дитина травмувалася, перебуваючи у селі у Київській області. Швидка допомога привезла у районну лікарню. Не самий край України, а всього півтори години їзди від столиці. Місто Тараща. Наші дні. Пройшов 1-й етап медичної реформи. Фільм жахів із середньовіччя. Палати на 6 людей. Базові ліки, перчатки, шприци, навіть ватки усі пацієнти повинні купувати самі. Я не змогла купити, бо вночі аптека була зачинена", - розповіла Трегуб.

Обурена мати пише, що її дитина потрапила туди вночі і не працювали аптеки, щоб купити медикаменти. Вона вдячна медсестрам, що ті "десь таки нашукали два шприца з ліками, хоч без ваток і без рукавичок".

"Питаю медсестру: "Відколи у вас таке зубожіння?" Каже: "завжди так було". Після реформи фінансування не збільшилось, кажуть. Рентген у цій лікарні сказали не робити. Бо він дуже старий і дає велику дозу радіації. Швидкою допомогою повезли дитину до Києва. Якщо травма серйозніша і людину до Києва довезти не можна, то шанси у неї отримати допомогу у цій єдиній на район лікарні нульові. У таких умовах живуть наші українські люди і працюють лікарі. У середньовіччі 2020 року. Додам позитиву: принаймні коронавірусу у Таращанському районі не виявлено", - розповіла Трегуб.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...