Фінал Євро-2020: Англія - Італія - 1:0, онлайн-трансляція, відео

Італія - Англія: онлайн-трансляція фіналу Євро-2020

Італія та Англія визначать переможця чемпіонату Європи-2020. Матч проходить в Лондані на стадіоні Уемблі.

Онлайн-трансляція фіналу Євро-2020.

23" Жоржиньо полежав на газоні, схопившись за праве коліно. Його вивели за межі поля і поки незрозуміло, чи зможе він грати.

Журналісти в твіттері повідомляють, що на стадіон прорвалися ряд людей без квитків на матч. Перед грою біля Уемблі був хаос і деяким, схоже, вдалося потрапити на головний матч року буквально безкоштовно.

13" В останні хвилини мінімум гостроти. Команди безумовно готові бігти і роблять це, але створювати моменти не виходить.

Відео голу збірної Англії

7". Штрафний у Італії. Лоренцо Інсіньє пробив, перекинув стінку, але і створ воріт теж.

2". ГОООООООООООООЛЛЛЛ !!! Збірна Англії відкриває рахунок дуже швидко. Після невдалого кутового Італії англійці розбіглися в контратаку, яка завершилася подачею Кальвіна Філліпса і замиканням Люка Шоу точним ударом в ближній кут. 1:0!

Матч стартував! Чекаємо переможця Євро-2020!

Команди на полі. Виконуються національні гімни.

Обидві збірні виграли свої групи, не пропустивши жодного гола. При цьому Італія виграла всі три матчі групи A, Англія одного разу зіграла внічию. При цьому англійці аж до півфіналу зберігали свої ворота "сухими", досить впевнено проходячи своїх опонентів в 1/8 (перемога над Німеччиною 2:0) і 1/4 (перемога над Україною 4:0) фіналу. Але в півфіналі таки пропустили зі штрафного від Данії.

Для Італії плей-офф виявився досить складним з самого початку. Спершу була перемога в овертаймі над Австрією 2:1. Потім, хоч і без додаткового часу, перемога в складному матчі над Бельгією з таким же рахунком 2: 1.

Правда півфінали вийшли для обох збірних складними - Італія лише по пенальті обіграла Іспанію, а Англія змогла вирвати перемогу у Данії на 104-й хвилині.

Стартові склади

Італія: Доннарумма - Ді Лоренцо, Бонуччі, К'єлліні, Емерсон - Барелла, Жоржиньо, Верратті - К'єза, Іммобіле, Інсіньє

Англія: Пікфорд - Вокер, Стоунз, Магвайр - Тріпп'єр, Філліпс, Райс, Шоу - Маунт, Кейн, Стерлінг


Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...

"Жорстоке та безжальне пекло. Слабким там не вижити": Оператори показали відео із розбомблених Кринків на лівому березі Херсонщини

середа, 24 квітень 2024, 16:56

Подружжя фотографів Костянтин і Влада Ліберови опублікували відео знищеного села Кринки на лівому березі Херсонської області, де тримають плацдарм українські військові, передають Патріоти України. Дослівно: "Кринки. Село на півдні України, лівий берег...