Фінал Євро-2020: Визначено фаворита останнього матчу ЧЄ Італія - Англія

11 липня відбудеться матч фіналу чемпіонату Європи. Початок гри – о 22:00 за київським часом, зустріч пройде в Лондоні на стадіоні "Вемблі".

Експерти визначили фаворита фінального м…

Букмекери в своїх прогнозах віддають перевагу підопічним Гарета Саутгейта. Поставити на перемогу італійців в букмекерських конторах можна з коефіцієнтом 3.15, а успіх англійців оцінений експертами в 2.75. Ставки на нічию приймаються за 3.12, зазначають Патріоти України.

Букмекери впевнені, що матч фіналу чемпіонату Європи Італія – Англія не вийде результативним: тотал більше 2.5 м'яча йде за 2.44, а тотал менше 2.5 м'яча – за 1.53. Якщо заб'є Італія, зіграє коефіцієнт 1.51. Гол Англії доступний в букмекерських конторах з коефіцієнтом 1.43. Поставити на "обидві заб'ють" можна за 2.14.

Підсумковий успіх Італії доступний за 2.05, а перемога Англії з урахуванням додаткового часу та серії пенальті – за 1.83.

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...