Фінансова піраміда працювала попри усі блокування: Організатори B2B Jewelry попалися на нових шахрайствах (фото, відео)

Організатори фінансової піраміди B2B Jewelry, яку неодноразово було заблоковано, попалися на нових шахрайствах. СБУ окрім припинення їхньої діяльності, закрила частину магазинів мережі. Про це йдеться в повідомленні СБУ, передають Патріоти України.

Так, силовики минулого тижня провели 26 обшуків за місцем проживання керівництва фінансової піраміди та в магазинах B2B Jewelry. Вони відбулися на території Києва та ще восьми областей України. Зокрема, обшуки відбулися у таких областях: Київській, Вінницькій, Дніпропетровській, Житомирській, Івано-Франківській, Одеській, Харківській та Черкаській.

У результаті було вилучено документи, ювелірні вироби, печатки юридичних осіб, які використовували під час вчинення злочинів, гаджети, майно, зокрема автівки, здобуті злочинним шляхом. Також СБУ припинила роботу магазинів B2B Jewelry, а їхні приміщення опечатано.

Чотирьом кураторам фінансової піраміди повідомили про підозру - йдеться про шахрайство з фінансовими ресурсами та легалізації коштів, здобутих злочинним шляхом в особливо великих розмірах. СБУ клопотала, аби одного із підозрюваних взяли під вартою.

Однак, Печерський районний суд Києва відправив його додому під особисте зобов'язання. Воно не передбачає жодних обмежень на виїзд з країни. Раніше повідомлялося, що компанія B2B Jewelry почала свою діяльність в Ладижині Вінницької області. Її слоган "Живіть у достатку". Фінансова піраміда, діяльність якої у вересні 2020 року заблокувала Служба безпеки України, продовжує працювати.

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...

Грошей не вистачає: Стало відомо, які плани в українських біженців у Польщі та Молдові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:44

Уже два роки минуло від початку війни, і українські біженці, які влаштувалися в Польщі та Молдові, все ще стикаються з непростими викликами. Для багатьох із них фінансів не вистачає навіть на базові потреби. Про це повідомили в дослідженні Норвезької р...